Darbe girişiminde yaralanan Derinceli genç VM Medical Park'ta tedavi görüyor

15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ üyesi askerlerin darbe girişimine karşı koymak için İstanbul’daki Atatürk Havaalanı’na giden ve bu sırada açılan ateş sonucu yaralanan Derinceli Halil İbrahim Koşdaş’ın tedavisi, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde devam ediyor.

15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ üyesi askerlerin darbe girişimine karşı koymak için İstanbul’daki Atatürk Havaalanı’na giden ve bu sırada açılan ateş sonucu yaralanan Derinceli Halil İbrahim Koşdaş’ın tedavisi, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde devam ediyor.

İstanbul Florya’da bir inşaatta fayans kalebodur işçisi olan, Derince Harmantarla da oturan Halil İbrahim Koşdaş (18), FETÖ üyesi askerlerin G3 tüfeğinden çıkan mermi sonucu yaralanmış ve ilk müdahalesi Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilmişti. Daha sonra ailesinin isteği ile önce Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Koşdaş, buradan da VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ne getirildi. Burada hemen tedavisi devam ettirilen Koşdaş’a Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ferzat Zonüzi tarafından göğüs tüpü takıldı. Sağlık durumu gayet iyi olan Koşdaş’ı, aile yakınları bir dakika olsun yalnız bırakmazken, eş, dost ve akrabaları da sık sık ziyaret ediyorlar.

CUMHURBAŞKANI’NDAN DAVET ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokağa çıktığını ve otostop çekerek Florya’dan Atatürk Havaalanı’na gittiğini söyleyen Koşdaş, kimsenin milleti bölemeyeceğini ve buna gücünün yetmeyeceğini, her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanında olduklarını söyledi.

Koşdaş, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı; “Ne olursa olsun dedim ve kendimi ölüme attım. Asker ateş açmaya başlayınca kurşunların arasında kanlar içinde kaldım. Her şey vatan için, bayrağımız için. Hepimiz kardeşiz, Türk bayrağının altında yaşıyorsak onu göklerden indirmeyeceğiz” dedi.

Koşdaş, son olarak Cumhurbaşkanlığından telefon geldiğini, ayağa kalkar kalkmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini misafir etmek istediğini söyledi.

#

30 Eyl 2016 - 10:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.