Daire başkanlarını değiş tokuş yaptılar!

İSU Arıtma Tesisleri Daire başkanı Ünal Bostan, Büyükşehir Çevre ve Koruma Daire Başkanlığına getirildi. Çevre ve Koruma Daire Başkanı Necmi Kahraman ise İSU Arıtma Tesisleri Daire başkanı oldu.

Daire başkanlarını değiş tokuş yaptılar!
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediyesi’nde ilginç bir atama yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ile İSU arasında daire başkanı değişimi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Daire Başkanlığını yürüten Necmi Kahraman İSU Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığına atandı.

İSU Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Ünal Bostan ise Kahraman’ın yerine Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Daire Başkanlığı görevine getirildi.

#

22 Oca 2018 - 10:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

Murat - Hayırlı olsun,Daha iyi işler yapılıcağına inanıyorum,bizler evde ayrıştırma yapıyoruz,ama atıcak karton ,poşet,naylon,vs evsel çöplerden ayrı atılan ve ayrı araçla toplanan çöp bidonları yok ortalıkta,birde her ay tüm belediyeler grafiklerle toplantı yapıyorlar,benim bölgem izmit belediyesi bu konuda sınıfta kalmıştır..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:59