CHP'liler Füsun hocaya veda etti

CHP İl Örgütü, Kocaeli Üniversitesi ‘nden ayrılarak Kıbrıs’a yerleşecek olan önceki dönem il kurul üyeliği yapan Prof. Dr. Füsun Yıldız’a veda yemeği...

CHP İl Örgütü, Kocaeli Üniversitesi ‘nden ayrılarak Kıbrıs’a yerleşecek olan önceki dönem il kurul üyeliği yapan Prof. Dr. Füsun Yıldız’a veda yemeği düzenledi. Eşli olarak düzenlenen geceye Füsun Yıldız’ı eşi Ercüment Yıldız il yönetimi, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve yönetimi, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür,  önceki dönem il yönetiminden Sait Aydın ve Hakan Tanta, önceki dönem Kadın Kolları İl Başkanı Hülya Güreli Yolcubal da katıldı. Samimi sıcak bir ortamda geçen gecede zaman zaman hüzünlü anlarda yaşandı.

PLAKET VE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ 

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetiminin organize ettiği veda gecesi Wellborn Luxury Hotel Lebiderya Restaurant’ta gerçekleşti. Katılımcıların teker teker Füsun Yıldız hakkında anılarını anlatması gecede hem kahkahalı hem hüzünlü anların yaşanmasına neden oldu. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay katılımcılar adına Füsun Yıldız’a plaket ve çiçek takdim etti.

FÜSUN HOCA BU ŞEHİRDE HERKESİN SEVGİSİNİ KAZANMI BİR BİLİM İNSANI 

Gecede kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ben Füsun Hoca’yı sosyal medyadan tanıdım. Sosyal yönü yüksek, sevgi dolu, insanlara dokunmasını bilen biri olduğunu düşündüm. İl kurulunu oluştururken kendisini aradım ve birlikte çalışmak istediğimi belirttim. Kendisi de kısa süre sonra bu isteğimi kabul etti. Ben atanmış İl Kurulunu atarken çok titiz davrandım. İyi bir kurul olduğunu da düşünüyorum. Füsun Hoca 21 yıldır bu şehirde ve herkesin sevgisini kazanmış bir bilim insanı. Buradan gidişi bizim için bir kayıp olacak. Ama kendisi biliyor ki burada birçok kapısı var. Bizde Kıbrıs’ta ailemizden bir birey olduğunu unutmayacağız. Yeni yaşamının kendine ve ailesine mutluluk getirmesini diliyorum “ ifadelerini kullandı.

CHP İLE YOLUM GEÇ KESİŞTİ AMA ÇOK GÜZELDİ 

Konuşmalar karşısında oldukça duygulanan Prof. Dr. Füsun Yıldız, CHP’li kocaman ailem geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum dedi. Size ikinci kez veda ediyorum diyen Yıldız, “21 yıldır severek bu şehirle bütünleşerek çalıştım. Çok güzel insanlar biriktirmişim. Arkadaşlarım gitmemem için çok uğraştı, öğrencilerim bir hafta kapımda nöbet tuttu. Ancak bu benim ailemle aldığım bir karardı. Ben gidiyorum ama yetiştirdiklerimi burada bırakıyorum. Kendi sağlığımı teslim edebilecek kadar iyi hekimler yetiştirmişim. CHP ile yolum çok geç kesişti kısa sürdü ama beni için çok güzeldi. Burada ayrıca eşime ve çocuklarıma da çok teşekkür ediyorum. Her zaman destek oldukalrı için “ diye konuştu.

#

25 Nis 2017 - 10:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.