“Bunun adı sapıklık, bunun adı alçaklık, bunun adı şerefsizliktir!”

CHP Milletvekili Hürriyet, CHP’li kadınları hedef alan, hakaret içerikli paylaşımda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Necmi Özen hakkında sert konuştu, “Bunun adı sapıklık, bunun adı alçaklık, bunun adı şerefsizliktir”

2011 yılında AKP'den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan ve hâlen Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Birinci Hukuk Müşaviri olarak çalışan Necmi Özen önceki gün sosyal medya hesabında, ‘Yaşasın kadınlar, kadınlar yaşasın’ pankartını ‘Photoshop’ yöntemiyle "Kadına özgürlük, sevişiriz, cenabet gezeriz Tayyip sana ne, yaşasın laiklik" şeklinde değiştirilmiş hâlini paylaşmasına en büyük tepki CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’ten geldi.

Mecliste konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “2011 yılında AKP'den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan ve hâlen Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Birinci Hukuk Müşaviri olarak çalışan Necmi Özen, 2014 yılındaki 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'nde açıklama yapan Adana kadın kollarının "Yaşasın kadınlar, kadınlar yaşasın" pankartının "Photoshop" yöntemiyle "Kadına özgürlük… gezeriz Tayyip sana ne, yaşasın laiklik" şeklinde değiştirilmiş hâlini sosyal medya hesabında paylaşmıştır” dedi

Açıklamasıan devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Ben detayını okuyama utandım ama Necmi Özen gibiler paylaşmaya utanmamış. Bunun adı sapıklık, bunun adı alçaklık, bunun adı şerefsizliktir. Necmi Özen gibiler değil Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışmayı, insan içine çıkmayı bile hak etmiyorlar. Buradan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na da sesleniyorum: Sizin eşleriniz, anneleriniz, kardeşleriniz yok mu? Bu ahlaksızlığa derhâl gereğini yapın” açıklamasında bulundu.

18 Oca 2018 - 10:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

vatan - Yazıklar olsun birde avukat olacak ,milleti böyle yalan algılarla kandırıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 10:57