Bakırtaş, Sirmen’i tehdit etti

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Gürcistan’da yaşayan Adnan Bakırtaş kendisine ait sosyal medya üzerinden Sirmen ailesini tehdit etti, “paramı verin, paramı yiyemezsiniz” dedi

Kentimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Gürcistan’da yaşayan Adnan Bakırtaş kendisine ait sosyal medya hesabından Sirmen ailesine çok ciddi yüklendi. Bakırtaş, Mustafa Sirmen’den özür dileyerek, "Tolga, Sefa Sirmen beni acilen arayın. Kimse benim paramı yiyemez, paramı ödeyin, 10 aydır sizi bekliyorum, beni Hadi Özcan ile karıştırmayın, herkes bundan sonra kendisine dikkat etsin’’ dedi. Bakırtaş’ın bu sözleri Sirmen cephesinde nasıl karşılanacak merak ediliyor.

10 Şub 2018 - 17:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

05

Aslan Devletçi - Ben de Moğolistan’a gidip mesaj mı atsam il sağlıktaki cemaatçilere!

Beğen(1)

Beğenme(2)

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 17:38