Akkurt Secret Garden diş hekimleri kampanyası

Akkurt Secret Garden’dan Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Diş Hekimlerine kampanya düzenledi

Kocaeli’nin önde gelen firmalarından Akkurt Group’un  Başiskele - Yuvacık’ta başladığı “Manzarası Mavi, Doğası Yeşil” temalı projesi Secret Garden; ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyen diş hekimlerine özel fırsatlar sunuyor. %30 Peşin 0 faiz oranı ve 24 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı tanınan Akkurt Secret Garden’da  20-30 Kasım tarihleri arasında diş hekimlerine özel indirimler uygulanacak. 5 blokta, 2+1’den 4+1’e kadar toplam 106 konuta sahip olan Akkurt Secret Garden’dan konut almak isteyen diş hekimlerinin bu tarihler arasında Secret Garden - Yuvacık satış ofisini ziyaret etmeleri yeterli…

Akkurt Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Akkurt; Secret Garden’ın mevcut Lansman kampanyasına ek olarak diş hekimlerine küçük bir jest yapmak istediklerini söyledi. İnşaatın hızla ilerlediğini belirten İlhan Akkurt, yeni bir konut sahibi olmak ya da birikimlerini değerlendirerek yatırım yapmak isteyen tüm diş hekimleri Kocaeli’nin gözde merkezi olmaya aday Yuvacık’ta konumlanan Secret Garden projesine davet etti. İzmit merkeze 6 km, Başiskele Belediyesi’ne 1,5 kilometre, Başiskele Sahil’e 2 kilometre  mesafede yer alan Secret Garden’da  daireler; 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Merkezi konumunun yanı sıra deniz ve orman manzarasını da bir arada sunan Secret Garden’da 120 m2 ile 232 m2 arasında ölçülere sahip 12 farklı daire tipi bulunuyor.

#

20 Kas 2017 - 15:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.