Afrin yalanlarında Kocaeli’deki o acı kazada var!

Türk Ordusunun Afrin’de operasyonu dea ederken sosyal medyada ise bir dizi yalan ortay çıkmaya başladı. O yalan karelerden biride Kocaeli’de meydana gelen acı kaza…

Afrin yalanlarında Kocaeli’deki o acı kazada var!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’nin Afrin harekâtını karalama kampanyası kapsamında terör örgütü PKK tarafından asılsız iddialarla ve düzmece hesaplarla bazı fotoğraflar servis edilmeye başlandı.

Fotoğraflarda esir alınan Türk askerlerinden sivil yaralılara, imha edilen tanklardan düşürülen helikopterlere kadar pek çok kare var. O yalan karelerden biride Kocaeli’de meydan gelen acı kaza.

2014 yılında Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya eğitim maksadıyla gitmek üzere havalandıktan kısa süre sonra radarda kaybolan S-70B Sikorsky tipi helikopter Kartepe’de düşmüştü. Kazada helikopterde bulunan 4 mürettebat şhit düşmüştü.

Şimdi terör örgütü yandaşları, o kazanın fotoğrafını “Afrin’de helikopter düştü” yalanı ile sosyal medyada servis etmeye başladı.

23 Oca 2018 - 09:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.