AFAD BİNASI ALLAH'A EMANET

Kartepe İlçesi’nde hizmet veren AFAD olan Afet ve Acil Durum binası dökülüyor.

Kartepe İlçesi’nde hizmet veren AFAD olan  Afet ve Acil Durum binası dökülüyor. Çağrı merkezleri ve Afet Acil Müdahale ekinini bulunduğu hizmet binası yavaş yavaş çökmeye başladı. İlimizde ki hasarlı binaların raporlarını hazırlayan AFAD, kendi oturduğu binanın raporun çıkardı mı acaba? 155,156,110 gibi çağrı merkezlerinin de hizmet verdiği bina kaderine terk edilmiş vaziyette. Zemin katlarla beraber 5 kat olan bina mutlak surette yenilenmesi gerekiyor.  İşte AFAD binasının çöktüğünü gösteren görüntüler.

#

03 May 2017 - 10:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.