36 saat boyunca yoğun kar yağışı

Neredeyse tüm yurdu etkisi altına kalan kar yağışları Marmara Bölgesi'nde de kendini sık sık göstermeye başladı. Marmara'yı etkisi altına alacakolan kar yağışının 36 saat aralıksız süreceği bildirildi. Meteoroloji özellikle bu saatler için uyardı, ihbar hattı kuruldu.

Balkanlar’dan gelmesi beklenen ve bu geceden itibaren Marmara bölgesini etkisi altına alacak kar yağışının 36 saat aralıksız süreceği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahminleri Genel Müdürü Ahmet Uçar’ın verdiği bilgiye göre, ilk 36 saat kesintisiz yağması beklenen kar yağışı, pazar gününe kadar aralıklarla devam edecek. Kar kalınlığının pazar gününe kadar İstanbul genelinde 15-20 santimetreye çıkması bekleniyor. Yüksek yerlerde kar kalınlığının 50 santimetreye kadar çıkabileceği belirtildi. Yağışın süreceği çarşamba gününe kadar kentte gece en düşük sıcaklıklar -3/-2, gündüz en yüksek sıcaklıklar ise -1/0 derece dolayında olacak.

#

06 Oca 2017 - 12:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.