4 kişinin öldüğü kazada firma sahibi tutuklandı!

Gebze'de 4 kişinin hayatını kaybettiği temizlik firmasının sahibi Z.Y. tutuklandı

Kaza 15 Şubat günü meydana gelmişti. Gebze Organize Sanayi Bölgesi girişi yan yol üzerinde bir temizlik şirketi işçilerinin içinde olduğu Ahmet Yılmaz idaresindeki 41 U 3929 plakalı panelvan minibüs kontrol de çıkarak karşı yönden gelen Fatih Kambur idaresindeki 41 VF 985 hafriyat kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç içinde sıkışan Özlem Gültekin (42) ve Zekeriya Özel (41) olay yerinde, Ayfer Altuner ile Melek Korkut ise kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Kazanın ardından Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Kazanın ardında temizlik firmasının sahibi Z.Y. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli, taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak suçundan tutuklandı. Kazada yaralanan ve hastanedeki tedavisi süren minibüs sürücüsü Ahmet Yılmaz taburcu olduktan sonra adliyeye çıkarılacak.

20 Şub 2018 - 22:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.