Akmis Grup'tan dolar bozdurma kampanyası

Akmis Grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Dolarınızı Türk Lirası’na çevirin” çağrısına duyarsız kalmadı.

Ulusal anlamda büyük bir kampanyaya dönüşen dolar bozdurma kampanyasına Kocaeli ve Marmara Bölgesi’nin en büyük ulaşım şirketlerinden olan Akmis Grup’ta katıldı. Akmis Grup, en az 100 dolar bozdurduğunu makbuzlarıyla beyan eden yolcularına Kocaeli, Bursa, Sakarya, Gebze ve Sabiha Gökçen Havaalanı seyahatlerinde yüzde 20 indirim yapacak. Ayrıca yine en az 100 dolar bozduranlar ise, uçak biletlerini Akmis Grup‘a bağlı Heykel Turizm’den aldığı takdirde yine yüzde 20 anında indirim kazanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dövizdeki aşırı artış nedeniyle yaptığı konuşmada herkese dövizini TL’ye çevirme  kampanyasına davet etmişti. Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp’te yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanının bu çağrısına duyarsız kalmadıklarını söyleyerek, “ekonomimizde yaşanan bu zorlu dönemi toplumca, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde aşacağımıza inanıyorum. Bu nedenle herkesi dövizini bozdurmaya davet ediyorum” dedi.

#

05 Ara 2016 - 14:24 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.