Yaşan Şanlı: Bu nasıl bir zehirli düşüncedir

Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı yaptığı basın açıklamasında eğitimde yapılan düzenlemeleri eleştirdi

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı eğitim sisteminde yapılan değişiklikler hakkında sendika binasında basın açıklaması yaptı. Şanlı şu ifadeleri kullandı: "Bugün Milli Eğitimimiz, sürekli değişiklikler ve bu değişikliklerin yarattığı keşmekeşlikler içerisinde darmadağın hale gelmiştir diyen Şanlı “Ne ruhu kalmıştır, ne de bedeni… Altı defa değişen Bakanı, defalarca değişen sınav sistemi ve yönetmelikleriyle eğitimimizin geldiği nokta içler acısıdır. Bir sendikanın genel başkan yardımcısının Atatürk ile ilgili sözleri ise, sürecin geldiği en tehlikeli halin adeta özetidir. Bu nasıl bir zehirli düşüncedir ki, bu ülkenin kurucusu ve bu ülkenin kuruluş tarihi çocuklara okutulmasını zararlı bulmaktadır. Bu nasıl bir hınçtır ki, bizlere hür ve bağımsız bir vatan bırakanlar, bugün tarihin acımasız mahzenlerine kapatılmak istenmektedir. Yazık.. Çok yazık.. Allah bu zihniyette insanlardan ülkemizi muhafaza eylesin” 

#

18 Oca 2017 - 10:24 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.