O yazar için gereği yapılacak

.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya haftalık olağan basın toplantısı yaptığı sırada Büyükşehir Belediyesi’nin Mustafa Kemal’e hakaret eden Mustafa Armağan’ı kitap fuarına davet etmesini eleştirmiş, “Uyum içinde huzurlu bir İzmit isteniyorsa Büyükşehir Belediyesi’nin Mustafa Kemal’e hakaret eden Mustafa Armağan’ın programını iptal etmesi gerekiyor. FETÖ’ye övgü kitabı yazan Mustafa Armağan’ı İzmit’te Büyükşehir Belediyesi misafir ediyorsa buradan uyum çıkmaz. Hatta ‘Gülen’in aslanları gelmelidir’ diye nerdeyse darbe kışkırtmalarına bile vesile olmuştur. 20 Mayıs’ta Kitap Fuarı’ndaki imza günü etkinliğini iptal ettirmesi gerekmektedir. Sabrımızla oynamasınlar. Mustafa Armağan’ı hep birlikte hareket edip İzmit’e sokmayalım. Biz CHP’nin örgüt yöneticileri olarak memlekette her seferinde sükunet içinde oluruz. Ama Mustafa Kemal’in öğrencileri olarak da Bursa Nutku ve Gençliğe Hitabe’deki yetkilerimiz de bakidir” demişti.

GEREĞİ YAPILACAK

Bu basın açıklaması üzerine Küçükkaya bir de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu arayarak fuara davet ettikleri Mustafa Armağan’ın FETÖ’ye övgüde bulunan kitaplarının olduğunu ve Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiğini belirterek gereğinin yapılmasını istedi. Karaosmanoğlu ise Küçükkaya’ya teşekkür ederek gereğinin yapılacağını belirtti.

#

09 Kas 2017 - 13:08 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.