Minibüs şoförü yolcusunu bıçakladı

Bir minibüste meydana gelen olayda, şoför yolcusunu bıçaklayarak  yaraladı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre şaşırtıcı olay şu şekilde gelişti.  S.Ö(43)  isimli şahıs, Sakarya-İzmit arası çalışan minibüse bindi.  Şoföre İzmit’te bir AVM’nin ismi ile bilinen durakta ineceğini söyledi.  Araç şoförü M.S.D. (39),  İzmit’e girdikten sonra durakların isimlerini söyleyerek inecek var mı  demesine rağmen,  kulaklık taktığı ve müzik dinlediği öğrenilen yolcu S.Ö duymadı.

Minübüste bulunan S.Ö, ineceği durağı 1 durak geçtiğini fark edince  şoförle tartışmaya başladı. Sözlü tartışma  bir anda kavgaya dönüştü. Minibüs şoförü üzerinde taşıdığı bıçak ile  S.Ö.’yü bıçakladı. S.Ö. kanlar içinde kalırken araç şoförü ise olay yerinde kaçtı.

Araçtan inen yolcular ve çevrede olayı görenler hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri karın boşluğundan yaralanan S.Ö.’yü alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Ekipleri, olay yerinden aracı ile kaçan şoförü İzmit Orduevi mevkiinde yakaladı. Minibüs Şoförü  M.S.D.  biten işlemleri sonrasında  sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Öte yandan olayda yaralanan  S.Ö.’nün de, olay sırasında alkollü olduğu öğrenildi.  Hayati tehlikesi bulunan yaralı yolcunun hastanede tedavisi sürüyor.

09 Oca 2018 - 11:49 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Yusuf kobu - Şöför haklı ben arabadaydım şoföre çok küfür etti ve tahrik etti şoför şahsi çok uyardı ama o küfür etmeye devam edince şoförde vurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ocak 11:49