Metruk binalarda uyuşturucu kontrolü

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri uyuşturucu satıcılarının ve kullanıcılarını yakalayabilmek için metruk binalarda kontrollerde bulundu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına yönelik metruk binalarda kontrollerde bulundu. Kocaeli’deki denetimler kapsamında 86 polis 3 narkotik köpeği ile 140 metruk bina ve çevresinde arama yaptı. Metruk binalar didik didik aranırken, şahısların kimlikleri kontrol edildi. Yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı.

#

17 Eyl 2017 - 16:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.