Körfezli iş adamının oğlunu öldürdüler

Hereke'de meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi silahla vurularak öldürüldüğü olayda bir kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Körfezli iş adamının oğlunu öldürdüler
Körfezli iş adamının oğlunu öldürdüler
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgilere göre, KörfezHereke mevkiinde akşam saatlerinde maddi hasarlı bir trafik kazası yaşandı. Kaza sonrası uzlaşamayan ve polis merkezi önüne giden taraflar, burada da konuşmayı sürdürdüler.  Ancak konuşmalar devam ederken, taraflar arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce Hüseyin Çelik adlı şahıs, elini beline attı ve müdahaleye fırsat vermeden Furkan Öztürk’e ateş etmeye başladı.

Furkan Öztürk’ün vurulması sonrası, ortalık adeta savaş alanına döndü.  Öztürk’ü vurarak olay yerinden kaçan Hüseyin Çelik'in peşine düşen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişiler ile kaçan şahıs arasında karşılıklı silahlar ateşlendi. Silahlı çatışma sırasında Çelik karakolun yaklaşık 50 metre ilerisinde vurularak yaralanırken, olay yerinden geçmekte olan Tayfun Çetinkaya adlı bir vatandaş da elinden yaralandı.

Olayda ağır yaralanan Furkan Öztürk, Tütünçiftlik te bulunan özel Körfez Marmara Hastanesi'ne diğer yaralı Hüseyinelik  ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Elinden vurulan Tayfun Çetinkaya'nın  ise Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Furkan Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrasında Hereke Karakolu ve her iki hastane çevresi Furkan Öztürk’ün yakınları ile doldu.  Olayı duyan yaralı yakınları sinir krizi geçirdi. Çevik kuvvet ve polis ekipleri hastane çevrelerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis olayla ilgili soruşturmayı geniş çaplı olarak sürdürüyor. Olayda hayatını kaybeden Furkan Öztürk'ün Hereke'de nakliyatçılık yapan Yavuz Öztürk'ün oğlu olduğu öğrenildi. Öztürk bugün Hereke ulu caminde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Polis cinayetle ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Furkan Öztürk

20 Oca 2018 - 20:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

Cudi Şeref Yolyapan - Haberiniz eksik. Ölen kişinin, Körfez ilçedeki bir işadamının oğlu olduğunu belirtmişsiniz. Bu işadamı kimdir ve ne iş yapar? Başlıkta var, ama haberin içeriğinde yok. Lütfen biraz daha ciddiyet bekliyoruz sizden...

Beğenme(2)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 20:33
01

Berk Kaya - Benzer bir olay geçen akşam çarşı karakolunda yaşandı. İki taraf zaten birbirine girmek için yer ararken Polis sırf karakol içinde ses olmasın diye tarafları dışarı çıkardı. Kendi kafası içeride rahat olsun diye iki kavgaya her an hazır tarafı dışarı çıkarıp bir araya getiren Polis sorumludur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 20:33