Kontrolden çıkan araç yağmur suyu kanalına uçtu

Sabah saatlerinde Orhan Yayla idaresindeki araç kontrolden çıkarak yağmur suyu kanalına uçtu

İzmitSalim Dervişoğlu Caddesi  üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında,  babası Kemal Yayla'ya ait 41 R 2495 plakalı araç ile  İzmit'ten Başiskele istikametine gitmekte olan  Orhan Yayla idaresindeki araç,bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı ve  yağmur suyu kanalına uçtu.  Kazayı görenler hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan yaralı Orhan Yayla'yı ambulansa alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Araç ise olay yerine gelen kurtarıcı ile otoparka çekildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

#

14 Oca 2017 - 10:16 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.