Kocaeli'den giden aile katledildi…

Gebze’de yaşayan anne ve kızı, gittikleri Zonguldak’ta öldürüldü. Katil ise eski koca çıktı…

Edinilen bilgilere göre, Gebze’de yaşayan  Gülay Gökdemir, kızı Betül ve oğlu Barboros ise eski eşi G.K.’nın yaşadığı Zonguldak’ın Gökçebey ilçesine gitti. G.K. ile eski eşi Gülay Gökdemir arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, G.K., yanında bulunan tabancayla eski eşi Gökdemir, kızı Betül ile oğlu Barbaros K'yı vurdu. Gülay Gökdemir ile Betül K. Olay yerinde yaşamını yitirirken ağır yaralana Barbaros K. ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına allındı.

Olayın ardından gözaltına alınan G.K., Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, cumhuriyet savcılığındaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

#

03 Ara 2017 - 00:02 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.