İşkence zanlısı yakalandı

Başiskele Polis Karakolu karşısında Bahçecik mevkiinde sıra dışı bir olay yaşandı.

Başiskele Polis Karakolu karşısında Bahçecik mevkiinde sıra dışı bir olay yaşandı. Çırılçıplak vaziyette bıçaklanmış bir şahıs bulundu. 49 yaşındaki M.K isimli şahsı görenler gözlerine inanamadı. Karnından bıçaklanan ve makatına dolgu ve yalıtımda kullanılan köpük sıkılan M.K.'yı görenler polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de neye uğradığını şaşırdı. Ambulans yardımıyla hastaneye kaldırılan şahsın durumunun kritik olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı belirlendi. Bıçaklandıktan sonra çırılçıplak soyularak bir de makatına çubuk sokulan şahıs ile ilgili derinlemesine soruşturma başlatıldı. 427 promil alkollü olduğu belirlenen M.K'nın bir restoranda komi olarak çalıştığı öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen emniyet güçleri olayın faili olduğu öne sürülen E.Ş. isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan E.Ş. adliyeye sevk edildi.

#

08 May 2017 - 14:39 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.