Haydar Akar istediği cevabı alamadı!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugün Akçaray'a bindi ama bindiğine bineceğine pişman oldu.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugün Akçaray'a bindi ama bindiğine bineceğine pişman oldu. Arastapark durağından Sekapark'a kadar seyahat eden Akar, ayakta yolculuk yaptı. Vatandaşlarla sohbet edip onların sorunlarını dinlemek isteyen Akar, tramvayda aradığını bulamadı.

Vatandaşlara “Bir eksiğiniz mi var”, “Yanlış giden bir iş var mı?”  diye çeşitli sorular yönelten Akar, “Hizmetlerden memnunuz”; “Allah bu hizmeti hayata geçirenlerden razı olsun” yanıtlarını aldı. Bu şehirde belki de yapılmış en güzel proje olan tramvaya binip, istediğini alamayan ve adeta soğuk duş yapan Akar, tramvaydan bindiği gibi indi…

#

03 Ağu 2017 - 13:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.