Güvenlik görevlisini kilitleyip hırsızlık yaptılar!

İzmit’te bir işyerine giren 5 kişi, güvenlik görevlisini kilitleyip hırsızlık yaptı. Şahıslar kısa sürede yakalandı.

Olay İzmit’te meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saat 02:00 sularında İzmit’te bulunan bir işyerine giren 4'ü Afgan uyruklu olan 5 kişi, önce iş yerinde uyumakta olan güvenlikçiyi, güvenlik kulübesinde uyurken kilitledi. Şahıslar daha sonra işyerinde bulunan 50 bin lira değerinde elektrik kablosu çalan kaçtı.

Yaşanan hırsızlık olayı sorası çalışma başlatan polis ekipleri, 5 şüphelinin kimliklerini MOBESE ve güvenlik kameralarından tespit etti. Şahıslar Başiskele’de kıskıvrak yakalandı.

Polis yaptığı araştırmalar sonucu şahısların çaldıkları  malzemeleri Gölcük’te bir hurdacıya sattığını belirledi. Çalıntı malzemeler alınarak sahibine teslim edilirken, malzemeleri alan hurdacıya  çalıntı mal almaktan işlem yapıldı.

Gözaltına alınan O.A., A.A., Ş.A.A, I.D., M.M. Asayiş Şube'de biten işlemleri  sonrası  adliyeye sevk edildi.

#

08 Oca 2018 - 15:28 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.