Eski okul müdürü FETÖ'den hakim karşısında

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY operasyonları kapsamında daha önceden gözaltına alınıp tutuklanan eski okul müdürü Bahtiyar G. hâkim karşısına çıktı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY operasyonları kapsamında daha önceden gözaltına alınıp tutuklanan eski okul müdürü Bahtiyar G. hâkim karşısına çıktı. Kocaeli Adliyesi 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde savunmasını yapan Bahtiyar G. masum olduğunu belitti.

Mahkeme heyetine savunmasını yapan Bahtiyar G. Formatör olduğu için bakanlığın düzenlediği kaliteli okul ve kaliteli ekiplerle ilgili çalışmalarda birçok okuldan kendisine evrak geldiğini ifade ederek , "Ben ve birkaç formatör arkadaşım bu evrakları incelerdik. Erkul Koleji’nden 2013, 2014, 2015 yıllarında bu şekilde öğretmenler geldi. Projelerle ilgili bana sık gelmeleri gerektiğinden 'Onun yerine size iletişim programı kuralım mı?' dediler. Ben de kurmalarını söyledim. Telefonuma o programı yüklediler. O programdan hazırladıkları raporların ham hali geliyordu. Sadece okulla ilgili raporlar geldi. Üzerime atılı suçları işlemedim, tahliyemi talep ediyorum" dedi. Kararını veren mahkeme heyeti dijital verilerin yeniden incelenmesini isteyerek duruşmayı erteledi.

#

24 Mar 2017 - 16:26 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.