Eşiyle kavga edip, kendi boğazına bıçak sapladı!

Körfez’de, eşi Yasin B. ile kavga eden Handan B. (22), mutfaktan aldığı bıçağı kendi boğazına sapladı. Yaralı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde, Körfes Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Yasin ile Handan B. çifti, iddiaya göre, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüştüğü sırada, mutfağa giden 1 çocuk annesi Handan B., eline aldığı bıçağı boğazına sapladı. Yasin B.'nin haber vermesi üzerine eve gelen sağlık görevlileri, Handan B.'ye ilk müdahalede bulundu. Ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Handan B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Handan Babat'ın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Koca Yasin B. ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Evde de araştırma yapan polis, incelenmek üzere olayda kullanılan bıçağı aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

23 Şub 2018 - 13:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

EK - İnşAllah birşey olmamıştır,Allah çocuğuna bağışlasın,bu olaylara toplum olarak gerçekten çok üzülüyoruz.Geçmiş oldun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 13:41