Emniyet uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Kocaeli’nde de uyuşturucu ile mücadele aralıksız olarak devam ediyor.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığının zehir tacirlerine yönelik yapmış olduğu çalışmalar,  haftalık ve aylık olarak Kocaeli Valiliği tarafından  yazılı bültenler ile  basın kuruluşlarına gönderilerek  kamuoyuna duyuruluyor.  11 Eylül ile 18 Eylül  tarihleri arasında zehir tacirlerine geçit vermeyen güvenlik güçleri,  yine oldukça başarılı operasyonlara imza attı.Kocaeli Valiği'nden gönderilen yazılı bültende İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının  yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 11Eylül 2017-18 eylül 2017 tarihleri arasında ele geçirilen uyuşturucu maddelerin miktarları açıklandı.   Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü yapmış oldukları çalışmalarda 90,32 gr esrar, 2 gr sentetik  kannabinoid (bonzai), 15 adet ecstasy, 16 kök hint keneviri, İl Jandarma Komutanlığının yaptığı çalışmalarda ise 767 Kök Hint Keneviri,10 kilo 600 Gram Kubar Esrar ele geçirildi.

#

18 Eyl 2017 - 14:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.