Çete sanıkları adliyeye çıkarıldı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta sabaha karşı çok sayıda iş adamının adresine operasyon yapılmış, 17 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahıslar Körfez Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri geçtiğimiz hafta Çarşamba günü çok sayıda iş adamının adresine operasyon yaptı. Körfez İlçesinde faaliyet gösteren Aydınlar Otomotiv’in sahibi Celal Aydın ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu bir çok ismin iş ve ev adreslerinde aramalar yapıldı. Operasyonda toplamda 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler sağlık kontrolünün ardından İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şüphelilerin burada ifadeleri alındı. Öte yandan ev iş yerlerinde yapılan aralamalarda çok sayıda evrak da ele geçirildi. Polis ekipleri evraklara incelemek üzere el koydu. Gözaltına alınanlar hakkında Hürriyetten alıkoyma, zorla çek senet tahsilatı yapma, tefecilik iddiasıyla gözaltına alındıkları öğrenildi. Çete zanlılarının yaklaşık 6 günlük sorgusu tamamlandı. Şahıslar Körfez Adliyesi'ne sevk edildi.

#

30 May 2017 - 16:38 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.