Asker uğurlayacağız diye terör estirmeyin!

Asker uğurlamalarında adeta terör estiren gruplara polis izin vermiyor. Polisin yapıtı uygulamada asker uğurlama adı altında silah kullanalar tek tek yakalandı.

Kocaeli’de asker uygulmalarında zaman zaman istemeyen olaylar yaşanıyor. Güvenlik güçlerini tüm uyarılarına rağmen asker uğurlama konvoylarından silahla ateş edilmesi, konvoyların trafikte tehlike arz edecek hareketlerde bulunması ve yol kapamalarına varan olaylar yaşanıyor. Polis ekipleri bu tip durumlara ise anında müdahale ediyor.

Önceki akşam Kocaeli'nin çeşitli yerlerindeki olaylarda 8 kurusıkı ve 1 ruhsatsız tabanca ile 3 pompalı tüfeğin yanısıra 1 adette normal bir pili delebilen, neredeyse bir ateşli silahın mermi çıkış hızında çelik bilye atarak öldürücü ve yaralayıcı olabilen havalı tüfek yakalanması olayın vahametini ortaya koymaya yetti.

Emniyet yetkilileri silahla sevinerek müessif olaylara sebebiyet verilmemesi konusunda vatandaşlarımızı uyarırken, vatandaşlar özellikle kurusıkı silahların kullanıldığı olaylarda cezaların caydırıcı olmadığını ifade ediyor

#

02 Kas 2017 - 15:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.