Asansördeki elektronik devreleri çalan şüpheli yakalandı

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde 14 apartmanın asansöründen 140 bin TL değerindeki elektronik devreleri çalan daha önce bir asansör firmasında çalışan 1 kişi polisin operasyonu ile yakalandı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, ilçede 14 apartman asansörünün elektronik devrelerinin çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis 3 şüphelinin kimliklerini belirledi. Gebze polisinin İstanbul'da düzenlediği operasyonla A.C. yakalandı. 2 kişinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor. Asansörlerin toplam 140 bin TL değerindeki elektronik devrelerini çalarak sattığı iddia edilen daha önce bir asansör firmasında çalışan A.C., Emniyet'teki işlemlerin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

#

15 Ağu 2017 - 12:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.