6 aylık yaşam savaşını kaybetti

Körfez’de 24 haftalık olarak dünyaya gelen minik Güven, 6 aylık savaşını kaybetti

Körfez Yukarı Hereke’de ikamet eden inşaat ustası 53 yaşındaki Abdulbahri Bakın ile Menure Bakın çiftinin 3 çocuğundan biri olan Güven Bakın 24 haftalık dünyaya geldi. 6 ay önce dünyaya gelen ve son 2 aydır sağlık problemleri nedeniyle Özel Körfez Marmara Hastanesi’nde tedavi gören Güven bebek için yurt dışından 5 bin TL değerinde ilaç sipariş edilmişti. Güven bebek ilaç gelmeden yaşamını yitirdi. Güven bebeğin ölümü ailesini yasa boğarken, cenazesi Yukarı Hereke Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Baba Bakın, “Çocuğumuzun iyileşmesi için herkes çok çaba sarf etti ama Allah onu bizden aldı. Ben destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

#

24 Nis 2017 - 12:54 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.